Förstärkningsnät för klätterväxter i trädgården

Armeringsnät är ett av de mest mångsidiga trädgårdsmaterialen, men det är också användbart för att stödja klättrande trädgårdsväxter. Det är tillgängligt från järnaffärer och är ett populärt val för att odla växter i hängande trädgårdslådor. När du är osäker på om armeringsnät är rätt val för din anläggnings stöd, kan du begära offerter online. Det finns flera fördelar med att använda armeringsnät, och priserna är överkomliga. Här är några.

Armeringsnät och både stilfullt och idealiskt för vertikal klättring. Den kan även användas för mindre valv för klättring av grönsaker. En 1,6 m lång armeringsnätbåge kommer att spänna över en 1 m bred bädd och sitta 50 cm hög. Det extra utrymmet hjälper till att hålla grönsakerna och örterna på en bekväm höjd. Alternativt kan du använda spaljépaneler i galvaniserat stål, som är mycket kostnadseffektiva och lätta att sätta upp.

Förutom att göra en bra stödvägg kan ett armeringsnät fungera som en attraktiv dekoration. Klätterbrambär är en idealisk växt för att använda den här typen av nät, och det är lätt att bygga små valv för klättring av grönsaker. En 1,6 m lång armeringsnätbåge kommer att spänna över en 1 m bred bädd, sitta 50 cm hög och ge dina växter extra växtutrymme.